Mini Cart Icon 02

Voorwaarden retourzendingen

 

Elke retourzending MOET in een om-verpakking worden teruggestuurd. Elke retourzending die niet op de juiste wijze wordt retour gestuurd, zal GEWEIGERD worden. Lees de onderstaande instructies zorgvuldig door.

Het idee achter deze instructies is, dat het product en de verpakking hiervan onbeschadigd en onveranderd blijft. Anders kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen. Het is daarom niet toegestaan om het product in zijn eigen doos retour te sturen. Dan is de kans namelijk erg groot dat er tape of verzendlabels op komen en zelfs dat deze beschadigd raakt tijdens het transport. 

Stuur een email EEN DUIDELIJKE omschrijving van de klachten naar VTT Performance and Parts

info@vanthieltuning.nl (niet duidelijke of onjuiste omschrijvingen zullen worden geweigerd)

1: Haal bij een supermarkt, postkantoor of andere plaats een stevige lege doos van karton. Gebruik goede tape om de doos dicht te maken aan alle kanten zodat het product er niet uit kan vallen.

2: Plaats het product met zijn eigen onbeschadigde verpakking in de nieuwe lege doos. Vul eventuele ruimte die over blijft goed op, om te voorkomen dat het product tijdens het transport kan bewegen en eventueel beschadigen.

3: Tape de rest van de doos goed dicht met BLANCO tape en controleer of de tape stevig genoeg is om het transport door te komen. Daarna kan er een label op de buitenzijde DUIDELIJK worden aangebracht en het pakket kan naar ons adres verzonden worden:

VTT Performance and Parts


Pieter Zeemanstraat 28

6603 AW Wijchen