Mini Cart Icon 02

Kwaliteit en garantie

 

Kwaliteit en Garantie

VTT Performance and Parts staat voor kwaliteit, wij gaan daarom uitsluitend met dealers om die dit ook nastreven

Op al onze producten zit een fabrieksgarantie. Alle garantieclaims die gebaseerd zijn op (ondeskundig) gebruik, slijtage, fouten, vallen, stoten etc. worden niet in behandeling genomen. Alvorens u bumpers/styling producten gaat laten spuiten dient u het product eerst te passen op uw auto. U kunt het product dan nog retourneren. Reeds gespoten/gemodificeerde producten kunnen niet retour worden genomen door ons. Alle overige claims worden als volgt in behandeling genomen: 

De algehele garantie begint te lopen vanaf de factuurdatum. Deze garantie verschilt per product en kan verschillen van 30 dagen tot levenslange garantie (vraag vóór de aanschaf van het product naar deze garantie).
Indien u een product naar ons zend, zijn de kosten van verzending altijd voor uw rekening. 
U dient de goederen goed te verpakken, indien dit niet het geval is, is de eventuele schade door verzending voor uw rekening. 

Indien u garantie claimt, dient u de goederen naar ons te retourneren. Lees hiervoor de retour voorwaarden goed door.
Indien de producten niet in goede staat ontvangen zijn en indien er daardoor extra kosten gemaakt moeten worden, moet u deze kosten eerst voldoen voordat er verdere actie wordt ondernomen om het product te vervangen. De datum van ontvangst is de datum van garantie claimen. Indien u de eerder genoemde kosten moet voldoen, wordt de claimdatum gesteld op de datum van ontvangst van het verschuldigde bedrag. U kunt hiermee uw garantie verliezen. 

Indien het desbetreffende product voorradig is, is het mogelijk om direct een nieuwe te ontvangen. Indien het product niet voorradig is, dan wordt het product voor u besteld. Indien levering niet meer mogelijk is zal er een andere oplossing worden gevonden. Dit kan bestaan uit een (gedeeltelijke) terugstorting van de koopsom. U kunt echter niet de terugstorting van uw koopsom bij voorbaat claimen. 

Op enkele producten is een beperkte garantie van toepassing. Deze beperkingen worden ons opgelegd door onze leveranciers. Wij kunnen deze voorwaarden niet aanpassen en wij kunnen ook geen garantie geven indien onze leverancier de garantie afwijst. Wij doen er echter alles aan om te zorgen dat uw claim gehonoreerd wordt. 

VTT Performance and Parts,  is niet verantwoordelijk voor schade ontstaan door het disfunctioneren van een product door onjuiste installatie. Wij raden aan om producten te laten installeren door een bekwaam autobedrijf. Het gebruik van de producten is dus voor uw eigen risico.